Det er tid til at løfte energien. Få hjælp til at komme godt ind i den nye tid med shamanistiske behandlinger, kurser og ceremonier.

Ring 3116 7650 man-fre kl. 8.30-9.30.

Leenemaria Juliet Bruun er shamanistisk healer og clairvoyant i København. Hun er Sundhedsautorisret, medlem af Healerringen og lever CO2- og 'Moder Jord'-venligt

Læs mere om Medicinkvinden

Så er det tid til at få gang i ønskerne for det nye år. Hos indianerne og mig starter det nye år d. 21/12, ved vintersolhverv. I år afholdes vintersolhvervceremonien d. 22/12 på Nørrebro. Kom og vær med til en kraftfuld aften, med trommerejser, kraftdyr og ønsker for det nye år. Læs om vintersolhverv her.

Følg de kraftfulde fuldmånemeditationer hver måned, hvor du hører om medicinhjulets magi, tager på trommerejse og lære at bruge dit kraftdyr. Næste fuldmåne er d. 2/1-18 kl. 19.00. Læs om fuldmånemeditationerne.

Trænger du til at komme videre spirituel, med dine psykiske evner eller bare i dit liv, så er uddannelsen til shamanistisk healer og terapeut noget for dig. Uddannelsen giver både psykologiske og parapsykologiske værktøjer og indsigt. Læs om uddannelsen.

Besøg også min hjemmeside, indianerbutikken.dk som er min netbutik, hvor du kan købe drømmefangere, trommer, rasler, sten og meget andet indianer. Besøg indianerbutikken