Det er tid til at løfte energien. Få hjælp til at komme godt ind i den nye tid med shamanistiske behandlinger, kurser og ceremonier.

Ring 3116 7650 man-fre kl. 8.30-9.30.

Leenemaria Juliet Bruun er shamanistisk healer og clairvoyant i København. Hun er Sundhedsautorisret, medlem af Healerringen og lever CO2- og 'Moder Jord'-venligt.

Indianerne er meget knyttet til naturen, derfor er alt hvad jeg laver påvirket af både naturen og årets gang. Om sommeren foregår meget af det jeg laver i den smukke danske natur rundt om København. Her kan vi blive næret af træerne, fuglenes sang og skovånderne. Vi kan mærke at alt liv er forbundet.
Se også i min kalender, hvad jeg laver hvornår.

Følg de kraftfulde fuldmånemeditationer , hvor du hører om medicinhjulets magi, tager på trommerejse og lære at bruge dit kraftdyr. Starter ude i skoven i Glostrup d. 17/6 kl. 19.00.

Kom og hold Sct. Hans, altså Sommersolhvervs ceremoni med mig. Det bliver en skøn aften i skoven ved bålet. Med healing, meditation og trommerejse.

Besøg også min netbutik indianerbutikken.dk, hvor du kan købe drømmefangere, trommer, rasler, sten og mange andre spændende indianerting.