medicinkvinden.dk

Hvad Er Bikini Fitness?

25. June 2021 Pixabay, scottweb

Bikini fitness er du måske stødt på flere gange, blandt andet ved en tur i fitnesslokalet eller ved at læse i et træningsblad. Begrebet bliver gerne brugt som en overskrift på et træningsforløb. Altså når kroppen skal være til bikinien, men virkeligheden er helt anderledes.

Bikinifitness er nemlig en konkurrence indenfor fitness, som ikke er nær så kendt som konkurrencer i crossfit eller lignende.

Og det er heller ikke fordi, der er meget at finde omkring sporten. Der bliver afholdt meget få konkurrencer, hvor Danmarksmesterskaberne er inkluderet og som er den eneste landsdækkende konkurrence.

Det er en sport, der er enormt tidskrævende og kræver meget arbejde, da hele din krop og alle muskler skal trænes op, så de bliver så markeret, som de overhovedet kan blive. Herunder er der også flere ting, der skal skæres væk fra din kost, heriblandt alkohol, usunde fødevarer og meget mere.

Vil du gerne være på et seriøst niveau med bikini-fitness, så er der bedst at få en kost- og træningsplan lagt. Herunder også at få en eller flere eksperter ind over, så du opnår det bedste resultat.

De forskellige konkurrencer er delt op i kategorier. Den første kategori starter ved 160 cm og stiger herefter med 3 cm pr. kategori op til over 172 cm.

Du skal vide, at denne artikel er udviklet for Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: medaljon. Tusind tak for støtten, siger vi.