medicinkvinden.dk

Jumping Fitness, Hvor?

25. June 2021 Pixabay, Counselling

Jumping Fitness er indtil videre mest kendt fra USA, men har heldigvis fundet vejen til Danmark. Det biver tilbudt forskellige i landet. Men lige præcis hvor. Det får du af vide herunder.

Fyn

Jumping Fitness-stederne er samlet meget omkring Odense og omegn.

Bor du ikke i nærheden af Odense, er der dog stadigvæk nogle steder, hvor du kan få trænet dine hoppefærdigheder. I Svendborg er der 'Jumping Fitness Svendborg'. På Østfyn er der Ullerslev Gymnastik og Motionscenter. På Vestfyn er Strib Motionscenter. På Nordfyn er Motion og velvære.

Sjælland

På Sjælland er der muligheder på hele øen, lige fra København til Slagelse og fra Holbæk til Vordingborg. På Lolland og Falster er mulighederne også gode. Det eneste sted det kommer til at knibe er på Møn.

Jylland

Som jyde bliver du heller ikke snydt for masser af steder, hvor de tilbyder Jumping Fitness. Skagen er ikke lige med på listen, men ellers kan du mere eller mindre finde et eller flere steder i de større byer, hvor trampolinerne hopper løs. Selv helt ude på næsen i Åstrup Fitness kan du finde et hold.

Øerne

På de små øer bliver det svært at finde mulighederne for Jumping Fitness. Dog er Bornholm med i kampen! 

God fornøjelse med hopperiet!

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til denne artikel. Så kig eventuelt på perleøreringe hos Perlen Odense. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne artikel ikke lade sig gøre.