medicinkvinden.dk

Hvad Er Godt At Spise Før Træning?

21. June 2021 PEXELS.COM

Står du og er lige begyndt med at træne i fitness, så ved du også at det er vigtigt at spise ordentlig. Specielt før du skal i centret. Det er vigtigt at gå nogle næringsstoffer der kan hjælpe dig med at være aktiv, efter en arbejdsdag. I dette indlæg, vil jeg komme med tips, til hvad du kunne spise. Følg med her. 

hvad er godt at spise før træning?

  1. Bananer
    Står du og skal hurtig ud af døren og ikke har mulighed for at diske op på den store ret. Så er bananener faktisk et rigtigt godt valg. Bananer giver energi og mætter dig end nogle andre frugter. Mange sportsatleter spiser en banen, når de lige har mulighed for det i deres pauser, som tennisstjerner. 
  2. Æg, avokado og grøntsager
    Har du brug for en lidt større frokostmåltid, så er æg og avokado simpelt, lækkert og sundt. Æg er fyldt med høj kvalitet proteiner og indeholder alle otte aminosyre. Avokadoen giver kroppen den sunde fedt det skal bruge og så er grøntsager bare generelt godt og fyldt med gode næringsstoffer 
  3. Kylling, ris og grøntsager 
    Er din tidsplan lidt presset og du skal træne efter du har fået aftensmad, så er en god omgang kylling, ris og grøntsager en godt valg. Rette lyder måske lidt kedelig, men det er altså noget af de mest basale der bare virker. Du kan rolig stole på at du får fuld ubytte af din træning efter sådan en måltid. 

Tak for støtten. Tak til avxperten for deres økonomiske bidrag til dette blogindlæg. Hos avxperten kan du shoppe blandt et stort og flot udvalg af candyfloss maskine produkter. Det årsagen til at avxperten får omtale i dette blogindlæg.