medicinkvinden.dk

Hvor Gammel Skal Man Være For At Gå I Fitness?

15. September 2021 Pixabay

Har du et barn, der gerne vil i gang med at træne, men som ikke er fyldt 18 endnu? Så skal du selvfølgelig være opmærksom på, at der er forskellige regler for, hvornår børn må træne, alt efter hvilket center der er tale om.

Hvor gammel skal man være for at gå i fitness? Langt de fleste fitness centre har en aldersgrænse på minimum 15 år eller mere. Det varierer dog en smule fra center til center, men alle steder skal man have tilladelse fra sine forældre, så længe man er under 18 år gammel. Herunder kan du læse om reglerne og grænserne for de mest brugte centre i Danmark.

Fitness World: Her må børn under 14 ikke være på træningsområderne. Dette betyder i praksis, at man skal være mindst 14 for at træne der.

Sats: Sats har faktisk nogle juniorhold, som man kan deltage i, hvis man er 14 år eller ungre. Fra man er 15 - 17 må man træne i de almindelige faciliteter, såfremt man har en underskrift fra en forældre eller værge.

Urban Gym: I Urban Gym må børn under 15 ikke være på træningsområderne. Her er reglen blot, at man skal være fyldt 15 år for at bruge faciliteterne.