medicinkvinden.dk

Hvorfor Core Træning?

21. June 2021 pexels.com

Du ved nok at core træningen er vigtigt for dig, men ved du også hvorfor? I dette indlæg vil jeg netop fremme, hvorfor det er vigtigt og hvad det kan gøre din krop. 

Hvorfor er core træning vigtigt?

Core træningen er en vigtig del af en velbalanceret fitness rutine. Udover de normale øvelser som armbøjninger og mavebøjninger, så er der faktisk ikke særlige mange der får det inkluderet i deres rutiner. 

Core øvelser styrker din muskler i bl.a. Lænden, hofte og mavemuskler. Det er vigtigt at træne disse muskler, da de tilsammen kan hjælpe din krop igennem dagens fysiske aktiviteter. 

Selv mange sportsatleter afsætter meget tid af på at fokusere på deres core træning og det samme burde du. Der findes heldigvis mange forskellige vore øvelser, hvor du ikke behøver at tage i fitness for at kunne udføre. Det kan du sagtens klare hjemme med få midler i brug. 

Stærke core muskler gøre det lettere for dig at udføre mange fysiske aktiviteter, som svinge en golfkølle, bukke dig for at snøre dine snørebånd eller række op efter den højeste hylde. 

Med en svage core muskler, så risikere du i at få smerter i lænden og andre muskelskader. 

Så hvis du virkelig vil gå op i din krop, så sørg for at få inddraget core træningen i din rutine. 

Til slut vil vi hurtigt takke avxperten for have støttet muligheden for at udarbejde, artiklen. avxperten er kendt for at sælge f.eks: kogeplader. Dette gælder artiklen - tak for dette.