medicinkvinden.dk

Hvorfor Kan Man Ikke Sove Efter Træning?

29. June 2021 Pixabay / gabicuz

Har du ligesom så mange andre svært ved at sove efter træning?

Så er der en hel naturlig forklaring på det, da du under træning hæver din kropstemperatur og derved har sværere ved at falde i søvn. Når du udøver fysisk hård træning, udskiller din krop stoffer og hormoner, der er med til at holde os vågne.

Normalt siger man, at man sover bedre og falder lettere i søvn, når man har været fysisk aktiv. Her kan det for eksempel være ved fitness, løb, ridning, vægtløftning eller blot en god tur i haven. Dette bør dog helst ikke ske mindre end 3 timer, før du har tænkt dig at gå i seng og sove.

Ønsker du at falde hurtigt i søvn og sove tungt, er det en god ide, at have en lav rumtemperatur da kroppen har det godt, når det ikke er for varmt i rummet.

Der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser. Da det faktisk er en god ide at dyrke noget dejligt sex inden sovetid. Fysisk aktivitet ved sex har nemlig ikke den samme effekt på kroppen som almindelig træning. Skal du sove virkelig godt, er det klart en fordel at afslutte sexen med en orgasme som gør, at du kommer til at slappe af i hele kroppen.

Du skal vide at: dette blogindlæg er udviklet for Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og bestille Sif Jakobs. Herfra siger vi tusind tak.