medicinkvinden.dk

Hvorfor Strække Ud Efter Træning?

18. June 2021 Pexels.com

Har du underet dig over hvorfor så mange strækker ud efter træningen nede i dit lokale fitness center?  Udstrækning er en essentielt del af træningen og burde ikke skippes. I dette indlæg, vil jeg fortælle dig hvorfor det er vigtigt at strække ud og hvorfor du burde at gøre det efter og før træning

Du skal ikke kun strække ud efter træning men stortset flere gange i løbet af en dag. Det er vigtigt at strække ud en gang i mellem, hvis du f.eks. Arbejder med noget kontorarbejde og sidder på stolen i flere timer i streg. Det kan resultere i forstrækninger i baglåret, hvilket kan føre ud i at du vil på længere sigt have det svært ved at strække dine ben og knæere fuldt ud i fremtiden. 

Når du strækker dig, så udvider musklerne sig og bliver fleksible og hårde. Det er godt for helbredet og leddene. Hvis du ikke strækker dig i lang tid, så kan et resultere at når du endelig skal bruge dine muskler, så er de svage og ikke fleksible nok til at kunne strække sig helt ud. Det er også derfor at du ser ældre mennesker holder sig i lænden eller ryggen, når de kommer til at lave en pludselig bevægelse. Det er fordi de glemmer at deres muskel ikke er som den har været, og tvinger den til at strække sig ud, når den ikke længere kan. 

Dette indhold var skrevet med støtte fra avxperten. Hos avxperten finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: induktionskogeplade. Det betyder at avxperten får et link i dette indhold.